2024. Június 21-23.

Vasárnap: Titoktok és Pártás királylány

2023.06.17

1 perc

A Generali Gyerek Sziget vasárnapja egy igazán napsütéses napnak ígérkezik. Érdemes majd feltenni a fejfedőt és nem érdemes kihagyni egy programot sem. Jut belőlük jónéhány.

Az Apacuka zenekar igazi zenecsemegéket kínál koncertjein. A csapat mindent megtesz, hogy a kiváló hangfalatokat igényesen, ízlésesen tálalja a kultúrára, zenére és vidámságra éhes közönségnek vasárnap mindezt a Gyerek Sziget látogatói is megtapasztalhatják a Generali Nagyszínpad előtt. Szintén a Nagyszínpadra érkezik a Pártás királylány, egy magyar népmese alapján készült a mese, amelyből kiderül, hogy a szívnek nem lehet parancsolni. Bognár Szilvia koncertjén pedig kiderül, hogy a Titoktok egy képzeletbeli, varázslatos, égszínkék kendő, amelyből a koncert folyamán számtalan csodás dolog kerül elő, amiket most még nem árulhatunk el.

És persze még több tucatnyi programot kínál a vasárnap is: állatsimogató, Kukutyin és Kezes Lábas játszóház és megannyi móka és kacagás. Generali Nagy Családi kalandjáték egy izgalmas, ötállomásos játék, amelyben a család minden tagja tudása legjavát nyújthatja, hogy együtt célba érjen. A résztvevők bármelyik állomáson bekapcsolódhatnak, de az utolsó állomáshoz az első négy feladatot mindenképpen teljesíteni kell. A kalandorok végül a Generali Adománybüfében falatozhatnak és támogathatnak egy jó ügyet is – ez történik majd vasárnap.

Kisgyermekes szülőként fontos, hogy odafigyeljünk az egészségünkre, ezért ajánljuk figyelmükbe az ingyenes prevenciós szűrővizsgálatokat a Generali egészségügyi szűrőbuszok fedélzetén. A 20 perces vizsgálatok között szerepel teljes testösszetétel elemzés; alsó- és felső végtagi vérnyomásmérés; verőérszűkület-vizsgálat; érmerevség-vizsgálat; véroxigén-szint mérés; csontsűrűség mérés.