2024. Június 21-23.

A Gyerek Sziget elindította a vakációt

2023.06.21

1 perc

Igazi fesztiválhangulatban ünnepelhették a nyári szünet kezdetét a lurkók és szüleik a Generali Gyerek Szigeten. Halász Judit, Gryllus Vilmos és megannyi koncert és aktív program mintegy 50 ezer látogatót vonzott a három nap alatt a Hajógyári-szigetre.

Hagyományosan a legnépszerűbb helyszínek egyike volt a Generali Nagy Családi Kalandjáték, ahol a családtagok egymással együttműködve, logikai és ügyességi feladatokat megoldva jutottak nyereményhez. Évek óta közönségkedvenc az Állatsimogató és az Óriás Ugrálóvár, de nagyon sok szorgos kéz dolgozott a Kézműves Palotában és a Mester téren is. A Gyerek Paradicsomban kertészkedtek, fűszerekkel és madarakkal ismerkedtek, a cirkuszhelyszínen vendégeskedtek Bohóclakásban, zsonglőrködtek és artistáskodtak, a Hangolóra helyszínen pedig zenéltek és hangszerekkel ismerkedtek a lurkók.

Minden korosztály tobzódott a programokban, a legkisebbek a Jana Babajátszóház- és pihenőparkban múlatták az időt, a Retro Videojáték sátorban és a Ganz és MOM Rádióklubban igazi, generációkon átívelő programokon vettek részt nagyszülők és unokáik.

A nyár már beindult, a nagyobbakat várja majd a Sziget Fesztivál augusztusban, de a jövő évi naptárba már most beírhatjuk, hogy a vakáció újra a Hajógyári-szigeten indul.