Hírek

Hírek
06.21.
Óriási siker az idei Családok éve: a programokon már közel kétszázezren vettek részt
Az eseménysorozat a Generali Gyerek Szigeten folytatódik!   A 2018-as év a Családok éve, amely kezdeményezés keretében fél év alatt eddig mintegy 300 programot rendeztek, közel 200.000 ember részvételével. A Jégpályák Éjszakáján a családok megtöltötték a Városligeti Műjégpályát, a Családi Napon több százan látogatták meg a Parlamentet, 30.000-en futottak a Telekom Vivicittán, vagy épp rekordkísérletben emelték fejük fölé a gyerkőcöket az Emeld a magasba a gyerekedet programján. A Családok éve eseménysorozat további színes, izgalmas etapokkal folytatódik. Következő állomás a Generali Gyerek Sziget!
Hírek
06.20.
Idén utoljára mulathatunk a Gyerek Szigeten
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget, éppen ezért most még június 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban. A búcsúhétvége is bőven tartogat meglepetéseket: itt lesz Rutkai Bori és bandája, Radványi Balázs és Varró Dániel és ingyenes sétalovaglással készül a Mesés Lovasudvar. 
Hírek
06.13.
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal: lesz rajzverseny, Foci Sziget, a gyerekek a világ legjobb apukáinak készíthetnek szemüveget, nyakkendőt, vagy éppen bajuszt, majd az ünnepeltek és csemetéik együtt indulhatnak el PASO koncertre és az első családi elektronikus partyba, a PompomPartyba.
Hírek
06.06.
Czutorborsók, Alma együttes és ezernyi kaland a Gyerek Sziget második hétvégéjén
Ezen a hétvégén másodszorra vehetik birtokba a Hajógyári-szigetet a gyerekek, ahol június összes hétvégéjén minden róluk szól és értük van. Ezen a hétvégén debütál a gyerekeknek szánt Zsúrgyár szabadulószoba, lesz sziget felfedező túra, a lurkóknak szánt főző workshop, és aki előző hétvégén nem tette meg, most még kipróbálhatja a Gladiátor Runt is. Mindeközben a színpadon Czutor Zoltán gyerekzenekara, a Czutorborsók játszik, de lesz Apacuka koncert és természetesen a Ma van a szülinapom is felcsendül az Alma együttesnek köszönhetően.
Hírek
06.01.
MAPED nyuszi a Generali Gyerek Szigeten
Szia! MAPED nyuszi vagyok. Igen, jól látod a ceruzaforgácsot a fogaim között! Add a mancsomba bármelyik ceruzádat és meglásd, pikk-pakk kihegyezem! Franciaországból érkeztem ide, a Generali Gyerek Szigetre. Tudod, tavaly már jártam itt. Nagyon tetszett, nem hagyhattam idén sem ki!
Hírek
05.29.
Minden hétvége gyereknap – indul a Generali Gyerek Sziget
Most szombaton végre ismét a gyerekeké lesz a Hajógyári sziget és egy mesés, játékos birodalommá változik négy hétvégén át, egész júniusban. A nyitónapon, június 2-án itt lesz a kicsik szupersztárja, Halász Judit, míg másnap a Kaláka szórakoztatja őket. De lesz még színház, valamint Jógakaland és Gladiátor futás is ezen a hétvégén. Mindezt ráadásul ingyen!
Hírek
05.23.
Zsuzsika hangja - Interjú Zsurzs Katival
Nagy örömünkre június 9-én szombaton egy fantasztikus előadást láthat a Gyerek Sziget közönsége – egy ízig-vérig színházi előadást, elsőként szabadtéren. A Karinthy Színház egy közkedvelt és bájos előadása, a Zsuzsika hangja varázsolja erre a délelőttre igazi színházzá a Gyerek Sziget színpadát. Az előadás írójával, rendezőjével és egyik szereplőjével, sokak kedvencével, Zsurzs Katival beszélgettünk.
Hírek
05.17.
Pannonia Allstars Ska Orchestra a Gyerek Szigeten
Június 16-án 16 órától egy igazán exkluzív újdonsággal szolgálhatunk, hiszen a felnőtt zenei fesztiválok egyik meghatározó zenekara, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, azaz a PASO lép a Gyerek Sziget nagyszínpadára. A zenekar frontemberével és egyik alapítójával, Krsa-val beszélgettünk arról, mi várható ezen az egyedi „gyerekbulin”.
Hírek
05.08.
Tarzan újabb kalandra hív!
Kalandos, Óriás, Biztonságos! Talán így lehetne a legegyszerűbben, mindössze három szóval leírni a közel 2 hektáron elterülő szabadtéri családi játszóparkot, az újpesti Tarzan TM  Parkot!
Hírek
05.03.
PomPom Party a Gyerekszigeten
A PomPom Party Magyarország első és egyetlen családi elektronikus zenei partysorozata, ahol gyerekek és szülők együtt táncolhatnak a legmenőbb djkre délutánonként. 2018. Június 16-án Apák Napi Partyt tartunk a Generali Gyerek Szigeten délután 5-7-ig a napsütötte fák alatt. #thefamilyrave