Közlekedés

Kérünk minden Generali Gyerek Sziget-látogatót, hogy lehetőség szerint NE AUTÓVAL közelítse meg a rendezvény helyszínét, az Óbudai-szigetet. Kérjük, hogy használjátok a tömegközlekedési eszközöket!

Részletes információk a tömegközlekedésről:

A Déli pályaudvarról
Metróval (M2) a Batthyány térig / HÉV-vel a Filatorigátig

A Nyugati pályaudvarról
226-os busszal az Óbudai-szigetre.

4-es vagy 6-os villamossal Margit híd budai hídfőig (3 megálló a Széll Kálmán tér irányában) / HÉV-vel a Filatorigátig (4 megálló Szentendre/Békásmegyer irányában)

A Keleti pályaudvarról
Metróval (M2) a Batthyány térig / HÉV-vel a Filatorigátig

A Kelenföldi pályaudvarról
19-es villamossal a Batthyány térig / HÉV-vel a Filatorigátig

A népligeti, illetve Stadionok autóbusz-pályaudvartól
1-es villamossal a Szentlélek térig / HÉV-vel a Filatorigátig (1 megálló Szentendre/Békásmegyer irányában)

Menetrendeket a BKK honlapján találsz!

Gyere biciklivel! A bringádat a kijelölt kerékpár ponton tudod kikötni.

Autóval:
Ha mégis autóval érkezel, kérlek, olvasd el figyelmesen az alábbiakat! A Gyerek Szigetre a K hídon keresztül lehet bejutni a rakpartról és a Mozaik utca felől.
A sziget területén a rendezvény ideje alatt egy irányú lesz a forgalom, behajtani a K hídon, kihajtani a H hídon lehet, a terelést táblák és az autóinfós kollégák jelzik.
Parkolni csak a rendezvény területén kívül, csak a kijelölt ingyenes parkolóban lehet. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a Óbudai-sziget környékén és az Óbudai-szigeten a parkolási rend betartását a közterület felügyelet fokozottan ellenőrzi! A tilosban parkoló autókat a rendőrség elszállítja! Az autókban hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget

 

Támogatóink