Hírek

Hírek
04.26.
Interjú a Zsúrgyár szabadulószobával
Budapesten a belvárosban ma már majdhogynem nincs is olyan utca, ahol ne lenne szabadulószoba. Idővel megjelentek a gyerekeknek szóló szabadulószobák is, nekik való témákkal, feladványokkal. Hétvégi gyerekprogramként a városban igen elterjedt, illetve például születésnapi zsúrokat is előszeretettel tartanak ezeken a helyeken iskolások vagy akár óvodások is.
Hírek
04.19.
Ismerjétek meg a népszerű hoverboardot
"A hoverboard egy két kerekű önegyensúlyozó eszköz” A fenti mondatot sokszor hallhattad de az érzés mégis elképzelhetetlen, ha még nem próbáltad. A talpaid alatt egy-egy érzékelőkkel teli pedál. Finommotorikus mozgást igyényelő rendszer, amely minden mozdulatodra reagál, veled mozog. Mintha lebegnél vele...
Hírek
06.21.
Negyedik hétvége - ajánló
Ezen a hétvégén idén utoljára tobzódhatunk a Generali Gyerek Sziget ingyenes programjaiban, érdemes tehát a Hajógyári-sziget felé venni az irányt a hétvégén. Lesz Gryllus-koncert, Nemzetközi Duna Nap, Karaván Színház, kézműveskedés, sportprogramok és az összes népszerű elfoglaltság. Idén utoljára, június 24-én és 25-én kicsiknek és nagyoknak irány  a Hajógyári- sziget.
Hírek
06.15.
Hurrá! Véget ért a suli
Ismét eltelt egy tanév, így már a hétvégi házi feladatok nyomasztása nélkül örülhetünk önfeledten a Generali Gyerek Sziget programjainak, amiből június harmadik hétvégéjén, 17-én és 18-án is lesz bőven.
Hírek
06.13.
Generali Rajzpályázat eredmények
Idei rajzpályázatunk témájában arra voltunk kíváncsiak, hogy gyerekként mit gondoltok a hétköznapi hősökről, milyen hős rejtőzik benned? Mit tennél, hogy jobb és szebb legyen a világ? Hogyan telne egy napod igazi hősként?
Hírek
06.07.
Második hétvége - ajánló
Sem az Óperenciás tenegeren innen, sem az Üveghegyen túl nincs olyan színes és változatos gyerekprogram sorozat, mint a júniusi hétvégéken a Hajógyári Szigeten. Az ingyenes Generali Gyerek Sziget második hétvégéje, június 10-11-én pedig igencsak tarka programmal várja a lurkókat.
Hírek
06.02.
Bazsalikomos kert és Molyolda – indul a Gyerek Sziget
Június: tanévzárás, ballagás, kirándulások, bizonyítványosztás, visszaszámolás a Vakációig ... és hétvégente Generali Gyerek Sziget. Június 3-án újra kinyit Magyarország legsokszínűbb és legnagyobb ingyenes gyerekrendezvénye a Hajógyári-szigeten. A Nagyszínpad Halász Judittal indul, visszatér a Színes Falu, lehet majd számháborúzni, papírsárkányt készíteni, bohóckodni, sportolni és megannyi mással múlatni az időt - ahogy azt már megszoktuk és ami miatt  várjuk a júniust.
Hírek
05.29.
„Úgy sem fog sikerülni”, „Ehhez béna vagyok”
Hányszor hallottuk és mondtuk ezeket a mondatokat? Vajon mi áll mögöttük és tudatában vagyunk-e annak, hogy hat ránk, vagy a gyerekünkre? A Hősök Tere Kezdeményezés szülői workshopjaival a Gyerek Szigeten debütál.
Hírek
05.25.
Tarzan újabb kalandra hív!
Hűsítő kaland a legforróbb napokon is az újpesti Tarzan TM  Parkban!
Hírek
05.24.
Interjú a Hangszersimogató projekt két vezetőjével
Korzenszky Klárával és Bársony Bálinttal a Hangszersimogató projekt és a Gyerek Szigetes fellépés kapcsán beszélgettünk.