Tarzan újabb
kalandra hív!

2018.05.08.

Kalandos, Óriás, Biztonságos! Talán így lehetne a legegyszerűbben, mindössze három szóval leírni a közel 2 hektáron elterülő szabadtéri családi játszóparkot, az újpesti TarzanTM Parkot!

Ha kreatív és egyben mozgásfejlesztő játékokat keresel gyermeked számára, akkor próbáljátok ki együtt a Tarzan™ Parkot, amely remek helyszín szabadidős programok szervezéséhez és ahol a gyerekek a szabad levegőn önfeledten szórakozhatnak.

 
Miben más, mint egy átlagos játszótér?
 
A játékok kiválasztása során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy ne csak a szokványos, mindenhol megtalálható eszközök legyenek a Parkban, hanem olyanok, amik új tapasztalatokat, fejlődési lehetőséget nyújthatnak a gyermekek számára. A Park területén hatalmas platánfák nyújtanak árnyékot, kiépített sétautak, kényelmes padok és piknikterek várják a látogatókat, ez utóbbihoz a helyszínen plédek is bérelhetők. A Parknak teljes területe zárt, őrzött, ahol baba-mama szoba és büfé terasz is várja a gyerekeket és szüleiket.
 

 
Milyen játszótéri elemek találhatók meg a TarzanTM Parkban?
 
Érdemes kiemelni a 8 méter magasba törő felhőkarcoló toronyegyüttest, amelyből több csőcsúszdán is le lehet ereszkedni. Egyedi megoldásokkal találkozhatnak a mászókák meghódítói is, a térben elforgatott kötélhálók és kötélhidak, a magasban kialakított fészkek révén.  Az óriás homokozó, a hangszereknek is beillő harangjátékok, a kisebb várkombinációk és az egyensúlyozó elemek kifejezetten az óvodás korú gyermekeket várják. A Park otthont ad az országban egyedülálló vízi élményparknak, a Placcs Placcnak is, mely változatos alakú és színű játékainak használata közben szerethetik meg a gyermekek a vizet a nyári nagy melegben. 
 
Milyen képességeket kell használniuk a gyerekeknek a TarzanTM Parkban?
 
A 13 egymástól elkülönülő játékszigeten a gyerekek életkoruktól függően más-más képességeiket tehetik próbára. Különféle mozgásformákat gyakorolhatnak, van, ahol a mászás van a központban, máshol az egyensúlyozás, vagy a lógás, de mindnek kiemelt szerepe van a kicsik testi és szellemi képességeinek fejlődésében.
 
 
 
Milyen játékokkal készültök a Gyerek Szigetre?
 
Óriás Tarzan társasjátékunkkal egy különleges játékélményben lehet része a gyerekeknek, ugyanis a játék során ők maguk lesznek a bábui a társasjátéknak. Ezen kívül óriás puzzle és óriás memóriakártya játékokkal, valamint Tarzan figurás színezőkkel is várjuk a hozzánk ellátogató gyerekeket. 
 
Hánytól-hány éves korig vártok gyerekeket a Gyerek Sziget helyszínére?
 
3 éves korú gyermekektől egészen a 10-12 éves korú gyermekekig várjuk az érdeklődőket a helyszínen.
 
Az élményekkel teli TarzanTM Park szeretettel várja Látogatóit!
 
További információ:
TarzanTM Park
cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28. 
e-mail cím: info@tarzanpark.hu