Tarzan újabb
kalandra hív!

2017.05.25.

Hűsítő kaland a legforróbb napokon is az újpesti TarzanTM Parkban!

Újpest legjobb szabadidős családi programjaként, izgalmas játékokkal várja látogatóit a Tarzan™ Park. A felfedezésre váró óriáscsúszdák és tornyok, a kalandos kalózhajó, a biztonságos kötélhinták és a sohasem látott mászókák mind előcsalogatják a gyermekekből a kalandvágyat, hogy játék közben tegyék próbára ügyességüket.

Kalandos, Óriás, Biztonságos. Ezek a kulcsszavak jellemzik a leginkább a 2013-ban Újpest Önkormányzatának beruházásában elkészült, közel 2 hektáron elterülő játszóparkot.
A Park 13 óriás játékszigetén a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatású szabadtéri játékeszközök lelhetőek fel, melyek tökéletes szórakozást biztosítanak az 1-14 éves korosztály számára. A legkisebbek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozó készlet is biztosítanak, míg az aktív szülők, nagyszülők számára pingpong, tollas, petanque vagy gyep bowling készletek vehetők igénybe. 
 
A füves területek rendelkezésre állnak a piknikezés kedvelőinek is, a szintén kölcsönözhető pokrócokon az egész család vidáman étkezhet, napozhat vagy akár pihenhet egy jót.
 
 
A játékban megéhezett gyermekeknek sem kell messzire menniük, mivel a Tarzan™ Terasz egész nap széles választékkal meleg és hideg ételekkel várja a falatozni vágyókat. A szülőknek a napernyőkkel fedett teraszon egy jó kávé vagy egy hideg üdítő elfogyasztására is van lehetőségük. 
 
Ha nem akarnak strandra menni, de mégis valamilyen vizes szórakozást keresne gyermeke számára, akkor próbálják ki az országban egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc változatos alakú és színű játékait. A vizes játékok használatához a Park öltözőt, lábmosót és ruhaszárítót is biztosít.
 
 
Születésnapok ünneplése 
A gyermekcsapatok számára a Park önfeledt játékra és ünneplésre ad kiváló lehetőséget. Az időpontok foglalására MÁRCIUS ÉS OKTÓBER között van lehetőség, a nyitva tartás szerint minden nap, hétköznap és hétvégén egyaránt. A szolgáltatásról bővebb információt itt talál!
 
Az élményekkel teli TarzanTM Park szeretettel várja Látogatóit!
 
További információ:
TarzanTM Park
cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28. 
e-mail cím: info@tarzanpark.hu