PomPom Party a
Gyerekszigeten

2018.05.03.

A PomPom Party Magyarország első és egyetlen családi elektronikus zenei partysorozata, ahol gyerekek és szülők együtt táncolhatnak a legmenőbb djkre délutánonként. 2018. Június 16-án Apák Napi Partyt tartunk a Generali Gyerek Szigeten délután 5-7-ig a napsütötte fák alatt. #thefamilyrave

Ez lesz az első szabadtéri családi rave party, ahol az apukákat ünnepelhetjük műbajuszok, műszakállak és atléták között. A tánctéren buborék- és konfettiparty, óriáslabdák, a bulirész mellett arcfestés, lemosható tetoválás, fotófal, babapihenő és gyereksarok várja a kicsiket és nagyokat. Dj Cyborg Templar nyári ütemekkel készül: funk, reggae, nudisco, house lemezekre igazi fesztiválhangulatban bulizhat együtt a szülő a gyerekekkel.
 
A PomPom Partyhoz hasonló bulik hetente mennek nagy sikerrel Londonban, de már az USA-t és Ausztráliát is meghódította ez az új őrület. Ez egy különleges délutáni családos party uzsonnától vacsiig. Egy buli, ami miatt nem kell nagyit vagy babysittert hívni, ami után nem leszünk másnaposak, és ahol megmutathatjuk: a gyerekes buli nem attól lesz jó, hogy a zene is gyerekes, sőt.

Nézz meg egy videót a buliról!

A PomPom Crew hiszi: a buli nem korfüggő! A szervezők profi partyszervezőként és szülőként hozták létre a PomPomPartyt, hogy szülők a babákkal és gyerekekkel együtt minőségi zenére, gyerekbarát helyszíneken táncolhassanak. A bulikra kedvenc DJ-inket hívjuk, különböző stílusban - techno, house, electro, acid, jungle, breakbeat szól a bulikon csúcs hangminőségben. Az elmúlt fél évben Budapest különböző helyszínein bulizhattak a szülők és gyerekek menő apuka djk - Palotai Zsolt, Bernáthy Zsiga, Crimson & Grasshop - settjeire. 
 
Persze a hang gyerekfülre van szabva, úgy, hogy ne ártson az érzékeny füleknek sem. A bulikon különleges dekor, bulifények és teljes bulihangulat vár. A gyerekeket a buli alatt óriáslabdákkal, lufikkal, és többször buborékpartyval és konfettiszórással szórakoztatjuk. Mindig van táncoktatás, ejtőernyő alatti tánc és valami látványos bemutató - légtornász, zsonglőr. Ezen kívül arcfestés, lemosható tetkó és gyereksarok játékokkal várja az ovis és kisiskolás korúakat, a babapihenőben pedig a picik fetrenghetnek. A gyerekek imádják az ütemeket és játékokat, míg a szülők egy kis időre úgy érezhetik magukat, mint az igazi éjszakai és fesztiválbulikban. 
 
A közös táncolás ereje mindenkire jó hatással van: stresszlevezető, a gyermeki agy fejlődésének nagyon pozitív, segíti a kreativitást és a bensőséges szülő-gyerek kapcsolatot is.  És nagyon nagy buli :)