Óriási siker az
idei Családok
éve: a
programokon már
közel
kétszázezren
vettek részt

2018.06.21.

Az eseménysorozat a Generali Gyerek Szigeten folytatódik!
 
A 2018-as év a Családok éve, amely kezdeményezés keretében fél év alatt eddig mintegy 300 programot rendeztek, közel 200.000 ember részvételével. A Jégpályák Éjszakáján a családok megtöltötték a Városligeti Műjégpályát, a Családi Napon több százan látogatták meg a Parlamentet, 30.000-en futottak a Telekom Vivicittán, vagy épp rekordkísérletben emelték fejük fölé a gyerkőcöket az Emeld a magasba a gyerekedet programján. A Családok éve eseménysorozat további színes, izgalmas etapokkal folytatódik. Következő állomás a Generali Gyerek Sziget!
 
Az Óbudai-sziget mára a kikapcsolódásra vágyó családok elsőszámú programhelyszíne lett. Ha itt a nyár, irány a „Hajógyári”! Az idei évben pedig a Családok éve színesíti a nyarat, rengeteg játékkal, sporteseménnyel és gyerekprogramokkal készülnek a családok és a nem családosok számára egyaránt. Az új „Családok éve pihenő pontokon” lehetőség nyílik olvasni, pihenni, enni-inni és társasjátékozni is. Mindezt természetesen animátorok közreműködésével, akik amellett, hogy segítenek eligazodni a programok során, különös figyelmet fordítanak a gyerekekre , miközben a szülők is feltöltődhetnek.
 
A Családok éve programsorozat természetesen mindenkinek szól, nemcsak a gyerekeknek és szülőknek. A kezdeményezés alapvető célja, hogy a generációk közötti kommunikációt és együttműködést segítse, és csökkentse a generációs távolságokat. Ebben partner a Generali Gyerek Sziget, amely minden korosztály számára élvezhető, minőségi programokkal igyekszik megtölteni a nyári időszakot. Kisgyerekek, gimisek, egyetemisták, szülők, nagyszülők, bárki megtalálja a kedvére valót.
 
 
A program további célja, hogy még több lehetőséget teremtsen a családoknak a kikapcsolódásra, a közös élményekre, vagy új barátságok kötésére, ismerkedésre. Ennek pedig rengeteg színes programlehetőség ad teret, többek között koncertek, kézműves foglalkozások és látványosságok, amelyek több generáció számára is remek kikapcsolódást nyújthatnak – és mindez ingyen!
 
További információkért látogasson el a www.csaladokeve.hu weboldalra, vagy kövesse az eseményeket a Családok Éve Facebook oldalán (@csaladokeve2018), Instagramon (@csaladok_eve_2018), vagy a Generali Gyerek Sziget honlapján!