Második
hétvége -
ajánló

2017.06.07.

Sem az Óperenciás tenegeren innen, sem az Üveghegyen túl nincs olyan színes és változatos gyerekprogram sorozat, mint a júniusi hétvégéken a Hajógyári Szigeten. Az ingyenes Generali Gyerek Sziget második hétvégéje, június 10-11-én pedig igencsak tarka programmal várja a lurkókat.

Se szeri, se száma a Generali Gyerek Sziget programjainak, s különös képpen az elkövetkező hétvége jeleskedik majd színes programokkal, több újdonsággal, kulturális csemegékkel és interaktív játékokkal. Rögvest nézzük a színpadi programokat. A mostani hétvégét Szalóki Ági nyitja, de érkezik egy új színdarab is A királykisasszony cipője, a Kalimpa Színház előadásában. Megismerhetjük Bolba Éva és a Jazzterlánc zenekart aki a jazz világába kalauzol el bennünket. Vasárnap Varró Dániel és Radványi Balázs kezdik a napot Akinek a kedve dalos című műsorukkal, utána a Lashe Shave zenekart és Balogh Fruzsina tart roma táncházat. Délután a Holddalanap zenekar, majd Bársony Bálint és Korzenszky Klára Hangszersimogató koncertje várja a családokat a színpadon.
 
És még sehol sem tartunk a programok felsorolásával. Ezen a hétvégén várja a kalandorokat a FIRELIFE Erdőtüzes Akadálypálya, ahol az ügyességét, memóriáját, kreativitását is próbára teheti, aki végigmegy az akadálypályán. Szintén most utoljára nyílik ki Varázs-sziget Drámasátor, ahol az apróságok fantáziája megelevenedhet, ördöggé, tündérré, királyfivá válhatnak. Mit nekünk sms, viber, messenger vagy e-mail, az1957-ben alapított Ganz Rádióklub SE szereléssel, morze-próbával, rádió-irányméréssel várja a jelentkezőket. Emellett először várja a sportos ifjoncokat a Dechatlon Sport Park, ahol a különböző sportos feladatok végrehajtói értékes ajándékokat nyerhetnek.
 
Aki érezte már tanulás közben, hogy fáj a háta, válla vagy nagyon izgul felelés, dolgozatírás előtt, annak ezen a hétvégén a legjobb választás a Suli Szamuráj Pont lesz, ahol egyedülálló masszázs programmal és titkos tippek segítségével megtudhatjuk, hogyan juthatunk még több energiához, ha már elfáradtunk. Aztán egy kis regenerálódás után találkozhatunk a nagy kedvenccel, Pom-Bär macival, vagy az UNICEF Gyereksarokban a játékos formában, kvízek, mókás foglalkozások segítségével ismerkedhetünk meg a gyerekjogokkal és a világ gyerekeinek helyzetével.
 
És kinyit ezen a hétvégén is a Kézműves Palota, a Modellezők tere, a Mozgás Akadémia, a Jana Baba Játszóház, a Rossmann Ringató Liget, a Cserkész Kalandsziget, a Színes falu, az Állatsimogató, a Generali KRESZ-park, a Csodák Palotája, az Eleven Park, a Karamella Poronty Cirkusz, csak győzzenek a gyerekek megmerítkezni a Generali Gyerek Sziget varázslatos világában. 
 
A részletes programot ITT böngészheted