Gyakran Ismételt Kérdések

Információs pont
A helyszínen több információs pont működik.
Mennyibe kerül a belépő a rendezvényre?
A Generali Gyerek Szigetre a belépés ingyenes. A rendezvényen található különböző játékok használata is ingyenes, kivéve a vidámparkot, a póni-lovagoltatást, és a pólófestést. 
Ezek árai: pólófestés: 2.500 Ft póni lovagoltatás: 1.000 Ft, dodzsem: 1.500 Ft (2 személy), gyerek körhinta, hullámvasút: 1.000 Ft (személyenként)
Nyitvatartás
A Generali Gyerek Sziget június 4-5-6-án, június 11-12-én, június 18.19-én 10:00-18:00 között várja a látogatókat. 
Be lehet-e vinni a rendezvényre ételt, italt?
Igen, szabadon hozhat bárki ételt, italt magával, de természetesen a helyszínen több büfé is várja a látogatókat (meleg ételek, gyümölcsök stb.)
Mire való a gyerekazonosító matrica a Generali Gyerek Szigeten?
A matricát mindenkinek ajánljuk, a Generali Gyerek Szigetre kísérőként érkező szülő, nagyszülő stb. mobilszámát és a gyermek nevét kell ráírni. Ha a nagy tömegben a gyermeket nem találják, akkor ennek segítségével könnyebben megtalálhatjuk a szülőt, gyereket. Matricát az információs pontokon találtok.
Be lehet-e menni a rendezvényre autóval?
A rendezvény területére autóval behajtani tilos! Az autóval csak a kijelölt, ingyenes parkolókban parkolhatnak. Külön csoportok buszos érkezése esetén javasoljuk, hogy jelentkezzenek előre a gyereksziget@sziget.hu e-mail címen. A tumultus elkerülése érdekében azonban javasoljuk a tömegközlekedési eszközök használatát. A sziget területén belül a rendezvény ideje alatt egyirányú lesz a forgalom. Behajtani a K hídon, kihajtani a H hídon lehet. Közlekedési infók itt találhatók!
A programok rossz idő esetén is megrendezésre kerülnek?
A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk, érdemes az időjárásnak megfelelően készülni (esernyő, esőkabát, naptej stb..). A programok csak kifejezetten szélsőséges időjárás esetén, például viharos szél, maradnak el. A programokat ez esetben igyekszünk más időpontban megtartani, de a programváltozás jogát fenntartjuk.
Van-e biciklitároló?
A kerékpárokat a kijelölt kerékpár ponton lehet kikötni.
Elvesztettünk valamit a Generali Gyerek Szigeten….
A talált tárgyakat az információs sátorban kérjük leadni és ugyanitt kell érdeklődni, ha valaki elvesztett valamit a Generali Gyerek Szigeten.
Szolgáltatások mozgássérült látogatóink részére
A helyszínen mozgássérültek részére külön mobil WC található.
Pelenkázó Sátor
A Jana Babajátszóház mellett külön sátorban biztosítunk lehetőséget a pelenkázásra. 
Etető Sátor
A Jana Babajátszóház mellett külön sátorban biztosítunk lehetőséget arra, hogy a kisbabákat nyugodt körülmények között etethessétek meg.
Be lehet-e hozni kutyát a rendezvényre?
Kutyát behozni kizárólag pórázon, és érvényes oltásokkal lehet.

Támogatóink