Gyakran Ismételt Kérdések

Információs pont
A helyszínen több információs pont működik.
 
Mennyibe kerül a belépő a rendezvényre?
A Generali Gyerek Szigetre a belépés ingyenes. A rendezvényen található különböző játékok használata is ingyenes, kivéve a vidámparkot, a póni-lovagoltatást, pólófestést, homokkép-készítést.
 
Nyitva tartás
A Generali Gyerek Sziget június 1-23. között, minden szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között várja látogatóit.
 
Be lehet-e vinni a rendezvényre ételt, italt?
Igen, szabadon hozhat bárki ételt, italt magával, de természetesen a helyszínen több büfé is várja a látogatókat (meleg ételek, gyümölcsök stb.)
 
Mire való a gyerek azonosító matrica a Generali Gyerek Szigeten?
A matricát mindenkinek ajánljuk, a Generali Gyerek Szigetre kísérőként érkező szülő, nagyszülő stb. mobilszámát és a gyermek nevét kell ráírni. Ha a nagy tömegben a gyermeket nem találják, akkor ennek segítségével könnyebben megtalálhatjuk a szülőt, gyereket. Matricát az információs pontokon találhattok.
 
Be lehet-e menni a rendezvényre autóval?
Az autóval érkezőknek ingyenes, kijelölt parkolóhelyet biztosítunk. Külön csoportok buszos érkezése esetén javasoljuk, hogy jelentkezzenek előre a gyereksziget@sziget.hu e-mail címen. A tumultus elkerülése érdekében azonban javasoljuk a tömegközlekedési eszközök használatát. Közlekedési infók az alábbi menüponton találhatók!
 
A programok rossz idő esetén is megrendezésre kerülnek?
A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk, érdemes az időjárásnak megfelelően készülni (esernyő, esőkabát, naptej stb..). A programok csak kifejezetten szélsőséges időjárás (pl.: viharos szél) maradnak el. A programokat ez esetben igyekszünk más időpontban megtartani, de a programváltozás jogát fenntartjuk.
 
Van-e biciklitároló?
Van, ingyenesen igénybevehető.
 
Elvesztettünk valamit a Generali Gyerek Szigeten….
A talált tárgyakat az információs sátorban kérjük leadni és ugyanitt kell érdeklődni, ha valaki elvesztett valamit a Generali Gyerek Szigeten.
 
Szolgáltatások mozgássérült látogatóink részére
A helyszínen mozgássérültek részére külön mobil WC található.
 
Pelenkázó
A Generali helyszín mellett található toalett pelenkázó helyiségében.
 
Be lehet-e hozni kutyát a rendezvényre?
Kutyát behozni kizárólag pórázon, szájkosárral, és érvényes oltási igazolvánnyal lehet.

Támogatóink