Az ország legnagyobb és
legsokszínűbb gyerek rendezvénye!

Nézd meg az idei Aftermoviet!

Gyertek el, ha...

részt vennétek különös kalandokban

szeretitek a tréfát, nevetést és vidámságot

Ha el akartok merülni a mesék világába

szeretitek a tudományt, az emberi gondolkodás csodáit

szerettek saját kezűleg alkotni valamit

szeretitek a zenét

szerettek mozogni

érdekel titeket a természet és az élővilág

Rutkai Borival és az Alma együttessel zárul az idei Gyerek Sziget

Ezen a hétvégén bezárulnak a  Generali Gyerek Sziget kapui, de még június 22-23-án mindenki jól megmártózhat a mesék, a játékok és a kalandok birodalmában. A záró hétvégén fellép a Rutkai Bori Band és a Kiskalász, lesz Minimax fesztivál és az összes kedves helyszín is várja a gyerekeket és az egész családot egy utolsó, ingyenes nagyjátékra.

bővebben…

Apák napi bulival, Varró Danival és Szalóki Ágival vár ezen a hétvégén is az ingyenes gyerek birodalom

Most vasárnap lesz apák napja, így a Generali Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén őket (is) ünnepeljük: apák napi meglepetések készülhetnek több helyszínen is, szombaton pedig hatalmas, családi PomPom Party veszi kezdetét. Persze nemcsak az apukák bulizhatnak ezúttal sem: ezen a hétvégén koncertezik még Szalóki Ági gyerekzenekarával és Kovácsovics Fruzsina, itt lesz Radványi Balázs és Varró Dániel, de a gyerekek a Rippel fivérek tanodáját is kipróbálhatják!

bővebben…

Június második hétvégéjén folytatódik a Generali Gyerek Sziget

Gryllus Vilmos énekelteti meg a kicsiket a Gyerek Sziget második hétvégéjén, kacangára pattanhat mindenki a Bringás kalandparkban, 3D tollakkal napszemüvegek készülhetnek, lesz gólyalábas utcaszínház, és még megannyi más kaland várja a gyerekeket most szombaton és vasárnap is a Hajógyári-szigeten.  

bővebben…

Járjunk együtt a Zöld Úton!

Június első hétvégéjén (jún. 1-2.) az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) is jelen lesz a Gyerekszigeten a Zöld Út Programmal.

bővebben…

Támogatóink